Home / Nieuws / Roggel speelt gelijk tegen Leveroy

Roggel speelt gelijk tegen Leveroy

Vandaag stond in de vijfde klasse D van het amateurvoetbal de wedstrijd tussen Roggel 1 en Leveroy 1 op het programma. Een streekderby zeker, en ook een topper? Leveroy doet mee om de titel en Roggel staat nog steeds in de subtop. Beide ploegen hadden in ieder geval hoge verwachtingen van deze wedstrijd.

Roggel startte beter. Na een aantal kansen achter elkaar (waaronder een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel), was het ineens ook Leveroy dat voor directe dreiging zorgde. Een aanval belandde bij Sjoerd Brentjens, die de gasten direct op 0-1 schoot. Snel hierna deed Roggel iets terug. John Gielen schoot van ruim 30 meter afstand op het doel van Leveroy: 1-1. Roggel had het betere van het spel. Een aantal kansen volgden voor de thuisploeg, maar wederom was het een aantal keer buitenspel.

In het tweede bedrijf van de wedstrijd waren er veel duels op het middenveld. Over en weer lagen er spelers op de koude grond. Tot hele grote kansen kwam het in de tweede helft niet. Het spel was ook minder dan in de eerste helft. Leveroy verdedigde solide en gokte op de counter. Maar veel counters kwamen er ook al niet.

Had Roggel het vandaag verdiend om te winnen? Wellicht, maar om een topploeg als Leveroy te verslaan is meer overtuigingskracht nodig. Leveroy leed puntenverlies (kostbaar in de titelstrijd met Asenray en Neer) en zal dus ook niet geheel tevreden zijn. Beide ploegen zullen daarom niet heel content zijn met deze 1-1.

Roggel-Leveroy

 

 

 

 

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin