Home / Nieuws / Nog één week te gaan: 29%

Nog één week te gaan: 29%

Nog één week te gaan: 29%

Bewoners in het buitengebied van Noordwest Limburg hebben nog één week de tijd om een abonnement af te sluiten. De teller staat op dit moment op 29%. Het gaat de goed kant op, maar we hebben nog 21% nodig om glasvezel te kunnen aanleggen in het buitengebied van de gemeenten Weert, Nederweert, Peel en Maas, Leudal en Maasgouw. Wordt dit niet gehaald, dan komt er geen glasvezel. En als het er nu niet komt… dan komt het er nooit.

“We zagen in voorgaande deelgebieden ook dat bewoners vaak tot het laatste moment wachten met het afsluiten van een abonnement. Bewoners verzamelen eerst informatie en sluiten daarna pas een abonnement af. Belangrijk is dat bewoners nu overgaan tot aanmelden.” Aldus projectleider Hans ter Beek. Daarbij wordt benadrukt dat bewoners maar één kans krijgen, “De deadline van 11 juni is hard. Zijn er te weinig aanmeldingen? Dan komt het er niet.”

Aanmelden!
Als mensen hulp nodig hebben bij het afsluiten van een abonnement kan een lokale verkoper of een ambassadeur uitkomst bieden (Onze partner van Rijt Automatisering is zo’n partij). Zij kunnen advies geven over de dienstaanbieders en de abonnementen en kennen vaak de situatie bij mensen thuis. Daarnaast worden er op verschillende locaties aanmeldavonden georganiseerd waar mensen naartoe kunnen komen om een abonnement af te sluiten. Een actueel overzicht hiervan vind u hier.

Bewoners kunnen zich ook online aanmelden via de website van Glasvezel buitenaf, de website van de dienstaanbieder óf via de vergelijkingswebsite www.helloworldglasvezel.nl.

Nu of nooit
Op 11 juni weten wij of de bewoners in het buitengebied van Noordwest Limburg glasvezel krijgen. Het is nu of nooit en dat lijken steeds meer mensen zich te realiseren. De ervaring in andere gebieden leert dat het vaak een eindsprint wordt. Volgende week weten we of er ook in Noordwest Limburg glasvezel wordt aangelegd.

Lokaal

Via onze Partner Van Rijt Automatisering kunt u ook glasvezel aanschaffen. Neem contact met hen op via: glasvezel@vanrijtautomatisering.nl

Foto: John Hölsgens

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin