Home / Evenementen / Niets is voor altijd (27 mei)

Niets is voor altijd (27 mei)

“Niets is voor altijd”, jongerentoneel voor jong en oud!

De jongerenafdeling van toneelgroep “Het Scherm Open” heeft een topprestatie geleverd. Onder regie van Door Vercoulen, ondersteund door Marieke Schreurs, is het 16 jeugdleden in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar gelukt om een schitterende productie te maken. Vanaf september zijn de jeugdleden druk in de weer geweest om een humoristische, absurde en vermakelijke productie “Niets is voor altijd” te maken. Dit is geweldig gelukt en daarmee zeggen we niets teveel!

In goede samenspraak met de technische mannen van toneelgroep “Het Scherm Open” staat er een geweldig decor. Op het ene moment bevindt u zich in een oerwoud en het volgende moment bevind u zich in een gewone kamer. Want wat is het geval;
Een aantal senioren gaan met een reisorganisatie op vakantie in de jungle. Omdat er iemand een sanitaire stop moet maken raken er drie senioren verdwaald. Natuurlijk de reisleidster in paniek en het hele reisgezelschap moet aan de bak om deze drie terug te vinden. Vervolgens blijkt hoe druk het in de jungle is; een filmploeg die opnames proberen te maken, een therapeut met een groep patiënten met allerlei diverse ziekten zoals smetvrees, achtervolgingswaanzin en kleptomanie. Daarbij is er nog een bosman en de koningin van de jungle. Als dit niet tot allerlei verwikkelingen leidt?

Wat er precies allemaal gebeurt en waartoe dit leidt kunnen jullie zien op vrijdag 27, La Rochelle Roggel, of op zaterdag 4 juni, DOK6 Panningen, of op vrijdag 17 juni, De Roffert Buggenum.

Tot dan!

2016-05-23-Poster_Jongeren-Toneel_Roggel_3_PRINT

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin