Home / Nieuws / Nationale VolleybalAward voor Volleybalvereniging Accretos?

Nationale VolleybalAward voor Volleybalvereniging Accretos?

Accretos, volleybalvereniging in Roggel en Neer, is doorgedrongen tot de top 3 voor de VolleybalAward 2016. Een landelijke award die sinds 2014 wordt uitgereikt door de Nederlandse Volleybalbond aan een volleybalvereniging die zich heeft ontwikkeld binnen een bepaald thema. Dit jaar is het thema ‘gekwalificeerd/bekwaam kader’. De award bestaat uit een eervolle vermelding en €2500,- voor de clubkas.

De top 3 behalen is al een groot compliment! Accretos mag nu deelnemen aan de publieke stemronde. In de periode van 16 tot 26 september kan heel Nederland stemmen op zijn/haar favoriet, waarna op zondag 2 oktober tijdens de Supercup de winnaar bekend wordt gemaakt.


Waarom zou je op Accretos moeten stemmen?

Naast dat het mooie PR voor de regio is en je hiermee het verenigingsleven steunt, heeft Accretos de afgelopen jaren niet stil gezeten! Daarnaast is Accretos de enige vereniging uit Zuid-Nederland die nog kans maakt!

  • Technisch beleidsplan: Zo is er een nieuw technisch beleidsplan ingevoerd voor de jongste jeugdleden t/m de hoogste seniorenteams. Door middel van het opleiden, begeleiden en bijscholen van trainers en coaches wordt deze kennis en ervaring met elkaar gedeeld.
  • Veilig sportklimaat: Accretos hecht veel waarde aan een veilig en plezierig sportklimaat voor elk lid. Zo heeft de club een tweetal verenigingstrajecten doorlopen, waarbij de gehele club betrokken werd. Een van de uitkomsten van deze trajecten is ‘Het Huis van Accretos’. Net zoals in elk huis, gelden er regels en worden afspraken gemaakt. Dat principe geldt ook voor een vereniging. Op deze manier kan men SAMEN zorgen voor duidelijkheid en eenduidigheid, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Zo creëert Accretos een huis waarin mensen zich thuis voelen, een eigen cultuur. ‘Het Huis’ is nooit af en zal waar nodig verbouwd worden. De komende jaren zal dit nog meer body gaan krijgen richting de praktijk. Dit alles om het sportplezier voor elk lid te vergroten!
  • Arbitrage: Momenteel wordt er hard gewerkt aan een Arbitragebeleidsplan. Hiermee wil Accretos wederom duidelijkheid creëren voor iedereen, het sportplezier nog meer vergroten én het niveau van de scheidsrechters verhogen. In het weekend van 2-3 september is hier al een goede start mee gemaakt d.m.v. de workshops ‘Coach de scheidsrechter’ voor alle leden en ouders/verzorgers van de C-Jeugd t/m de senioren. Ruim 120 mensen hebben deze workshops bijgewoond!

Publieke stemronde: 16 tot 26 september

WILT U ACCRETOS STEUNEN? STEM IN DE PERIODE VAN 16 TOT 26 SEPTEMBER OP ACCRETOS! KIJK HIER HOE JE KUNT STEMMEN. IEDERE STEM TELT!

We zouden het erg op prijs stellen als u dit bericht zou willen verspreiden.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Accretos! Houd onze website in de gaten,  like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter!

Steun Accretos door je stem uit te brengen voor de VolleybalAward!

Alvast bedankt voor de moeite!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Volleybalclub Accretos

 

 

 

 

 

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin