Home / Nieuws / Naoberzorg gaat digitaal

Naoberzorg gaat digitaal

Bent u handig met een I-pad of computer en wilt u andere mensen helpen met wat uitleg, of kent u iemand die juist wat hulp bij het ontdekken van de digitale snelweg kan gebruiken? Dan kunt u vanaf nu, elke donderdagmiddag (van 13.30 uur tot 16.00 uur) in het inloopcafé van NaoberzorgPunt terecht. Samen de (on-)mogelijkheden ontdekken van de digitale wereld en oefenen met de I-pad of computer. Want er is geen ontkomen meer aan, de belastingdienst, banken en veel andere organisaties werken steeds meer digitaal. Deze ontwikkeling is voor veel mensen vaak niet meer te volgen en zorgt soms voor lastige situaties. Het leren omgaan met een computer of I-pad vergroot ook uw eigen wereld.

We doen dit niet om computerles te geven, maar we willen mensen uitnodigen om ook de mogelijkheden  van het ´digitaal ontmoeten´ te ontdekken. Want ook als u thuis bent, kunt u toch in contact zijn met andere mensen die u bijvoorbeeld in het inloopcafé heeft ontmoet.

Kortom, zin in een zinvolle besteding van de donderdagmiddag? NaoberzorgPunt biedt u een plek om te leren, oefenen en natuurlijk te ont-moeten!

Voor meer informatie, bel 0620746463 of mail naar info@naoberzorgpunt.nl

Graag tot ziens!

 

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin