Home / Nieuws / Leuke bijbaan bij Alucol

Leuke bijbaan bij Alucol

Op zoek naar een technische bijbaan? In onze productie is iedere order maatwerk. Daarnaast worden, aan de hand van werkorders, de producten van onze klanten in teams opgespannen ter voorbereiding op het anodiseerproces. Na afloop worden de producten afgespannen en ingepakt. Hierbij ligt de focus op kwaliteit en snelheid.

Alucol wil op korte termijn starten met een avondploeg voor het opspannen en inpakken van de producten. Wij zijn op zoek naar studenten/scholieren die enkele avonden per week beschikbaar zijn. Wij bieden een flexibele baan in een technische productieomgeving en een gezellig team voor iemand die niet van stilzitten houdt. Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die zich thuis voelen in een dynamische omgeving en die fysiek sterk zijn en van aanpakken houden.

Productiemedewerker

Wat bieden wij:

  • de diensten zijn van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 22.15u.
  • ad hoc ook op de zaterdagochtend van 6.00 tot 12.00u
  • aantal dagen/avonden in overleg

Wat vragen wij:

  • minimaal 3 avonden per week beschikbaar
  • minimaal 18 jaar
  • verantwoordelijkheidsgevoel en technisch inzicht

Geïnteresseerd: Mail uw motivatiebrief en cv naar hrm@alucol.nl Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Johnno Verstraelen, HRM medewerker, via +31 (0)475-591155. Voor meer informatie verwijzen we ook graag naar onze website: www.alucol.nl.

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin