Home / Evenementen / Komende zondag de ontknoping van ‘Heel Heerschap Bakt’ tijdens de open dag!

Komende zondag de ontknoping van ‘Heel Heerschap Bakt’ tijdens de open dag!

Bakkerij Heerschap bestaat 50 jaar. Reden genoeg voor een feestje! En hoe vier je een feestje? Met Limburgse Vlaai natuurlijk.

Bakkerij Heerschap is op zoek gegaan naar een echte thuisbakker die weet hoe hij/zij de smaakpapillen kan verwennen. Bij deze wedstrijd maken de deelnemers kans op mooie prijzen, zo wordt er een keukenmachine beschikbaar gesteld als prijs en komt de winnende vlaai ook daadwerkelijk in de schappen te liggen van de Heerschap winkels.

Het is geweldig om te zien dat er nog zoveel fanatieke thuisbakkers zijn! Tijdens de halve finale zijn de juryleden ontzettend verrast door de hoge kwaliteit van de vlaaien die zijn ingeleverd. De passie van deze hobby-bakkers proef je echt terug in hun product.
Ruim 50 mensen hebben zich opgegeven voor deze uitdaging. Zaterdag 18 juni jl. vond de halve finale plaats bij de Jumbo vestiging in Weert, Collegeplein en bij de vestiging in Heythuysen.

De jury stond onder leiding van sterren chef Emmanuel Mertens.

De finale vind zondag 26 juni plaats tijdens de open dag van Bakkerij Heerschap op de Heverstraat in Roggel, waarbij ook diverse activiteiten op de planning staan waaronder een fly-seat waarmee mensen ruim 55 meter de lucht in getild worden om zo een prachtig uitzicht te krijgen over Roggel.

Zorg ervoor dat je de finale niet mist: onder leiding van De Beste Thuisbakker van 2014, Menno de Koning, zal de jury de winnaar uitroepen.

HHB_voorronde_01 HHB_voorronde_26 HHB_voorronde_20 HHB_voorronde_17 HHB_voorronde_19 13241300_801331593301977_2352852633434858103_n

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin