Home / Nieuws / Kerst-Inn Naoberzorgpunt

Kerst-Inn Naoberzorgpunt

Op 16 december a.s. viert de vereniging NaoberzorgPunt Roggel, samen met haar leden en vrijwilligers weer op eigen-wijze Kerst-Inn. Dat doen we dit keer op zaterdagmiddag vanaf 13.30 tot 16.00 uur,  de plek waar we het houden is dit jaar anders, het is in Kloeasterhaof op Kruissingel 2 6088 BC Roggel. Samen met de jongerentoneelgroep ‘Het scherm open’ en onder de bezielende leiding van Door Vercoulen, beloven we u een leuk en afwisselend middagprogramma. Kerst, Kienen met Door en Keuvelen zijn de steekwoorden van die middag. Ook meedoen? Geef je dan op bij een van onze vrijwilligers in het inloopcafe (woensdagochtend 10-12u en donderdagmiddag 13.30 -16.00 uur) of mail naar info@naoberzorgpunt.nl of bel naar 0620746463.

Indien u opgehaald wilt worden, laat het ons weten. Onze vrijwilligers staan graag voor u klaar. Deelname is gratis, consumptie voor eigen rekening.

Namens het bestuur en vrijwilligers, voor iedereen alvast, heel fijne Kerstdagen en een goed en gezellig uiteinde van dit bijzondere jaar 2017. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en graag tot een volgende ontmoeting!

 

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin