Home / Nieuws / Jumbo Heerschapt lanceert spaaractie voor basisscholen

Jumbo Heerschapt lanceert spaaractie voor basisscholen

Klanten die tussen 04 oktober 2017 tot en met 21 november 2017 boodschappen doen bij één van de Jumbo Heerschap  winkels, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. Alle  zes supermarkten van Jumbo Heerschap doen mee aan deze actie. Voor de ‘Sparen voor je School’ actie stelt Jumbo Heerschap onder de deelnemende basisscholen in de gemeenten Weert, Nederweert en Leudal een budget van  12000,00 euro beschikbaar.

Klanten van Jumbo Heerschap  ontvangen vanaf 04 oktober  bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de 20 deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen

Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen en  hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen.
In december  wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Familiebedrijf

De ‘Sparen voor je School’ actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.


Over Jumbo Supermarkten

Jumbo telt momenteel zo’n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er ruim 200 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo vorig jaar voor de vijftiende keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. www.jumbo.com

Bekijk ook:

Leudal Energie: groene stroom van eigen bodem

Leudal Energie: groene stroom van eigen bodem Wat is er nu leuker dan je stroom ...

Wordpress Content Protection plugin