Home / Nieuws / Jubilarissen SV Roggel 2017

Jubilarissen SV Roggel 2017

Ook dit jaar heeft de SV Roggel weer een aantal jubilarissen.

Jac Cleassen

Jac Claessen ( 74), 1957-2017, 60 jaar lid een hele tijd. In die tijd werd je lid van een voetbalclub als je ongeveer 14 jaar oud was. Dat had te maken met het feit dat er enkel en alleen een A-jeugd bestond. Jac is van de generatie die van aanpakken weet, niet zeuren maar doen wat je gezegd wordt. Een generatie die weet wat discipline is en waar de trainer altijd gelijk heeft, geen discussies.

Jac heeft in de jeugd zijn eerste kampioenschap mogen vieren in het jaar 1959/1960 met als leiders Jac van Lier, Tinus Seuren en Har Beek. Daarna al vrij snel de overgang gemaakt naar de senioren waar we Jac tegen komen Roggel 3, Roggel 2 en daarna Roggel 1. In 1975 speel je de 250e wedstrijd op zondag 10 mei en uiteraard ben je toen gehuldigd. Je bent als voetballer actief geweest tot ongeveer augustus 1982 en in diezelfde periode was je ook elftalleider van Roggel 1 en bestuurslid van 1975 tot 1982. Het kampioenschap van Roggel 1 in het seizoen 1976/1977 heb je meegemaakt als leider met een promotie naar de 3e klasse !!!

Tijdens de feestavond op 26 november 1982 wordt je gehuldigd vanwege het 25 jaar lidmaatschap van onze club, de zilveren speld wordt uitgereikt.

Dat je prestatiegericht bent ingesteld blijkt wel uit het feit dat je door de gebr. Kooiman opnieuw bent gevraagd als elftalleider van Roggel in de periode 1985-1987 en in die periode weer een kampioenschap hebt mogen vieren. In die tijd was je naast het voetballen middels jouw bedrijf ook een van onze sponsoren. Je actieve sportcarrière heb je in die tijd inmiddels verlegd naar onze buren van TV Wimbledonck, maar we zien je dan toch nog regelmatig terug langs de lijn op zondagmiddag.

Tijdens de feestavond van SV Roggel op 3 mei 1997 ( 40 jaar lid) ontvang je de gouden speld.

Het laatste wapenfeit voor onze club, vind ik terug in ons jubileumboek 75 jaar SV Roggel, waaraan jij met je vriendenclub “De Winky’s” hebt meegewerkt. Al met al een echte clubman, die zijn sporen dik heeft verdiend.

Jac en zeker ook Willemien, van harte proficiat met dit 60-jarig jubileum, mede namens bestuur en leden van SV Roggel. De versierselen zullen je worden uitgereikt tijdens onze nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari 2018 in de kantine van onze club.

Piet Mooren

Piet ( 75) is lid geworden in 1957, op 14 jarige leeftijd. In de tijd dat er wat betreft jeugdvoetbal alleen een A-jeugd ( nu JO19-1 en 2) was. Na enkele jaren jeugd heeft Piet al snel de overstap gemaakt naar het seniorenvoetbal, waar hij op voetbalgebied de mooiste resultaten heeft geboekt. In die tijd speelde hij samen met voetballers als Har Beek, Tinus Seuren, De witte van Janssen, Jac Claessen, Piet Gorissen, gebroeders Kooiman, Broer Frenken en nog vele andere legendarische voetballers van Roggel.

Maar naast zijn voetbalcarrière heeft Piet op héél veel gebieden gefungeerd als vrijwilliger in dienst van SV Roggel en altijd in het clubbelang. Hij heeft een jeugdleiderscursus gevolgd in Roermond, is jeugdleider en elftalleider geweest, bestuurslid en maar liefst 18 jaar voorzitter, techneut van vele klussen, mede-initiatiefnemer van de bouw van ons huidige sportpark De Mössehook, een van de eerste personen binnen de SV die zich bezighield met sponsoring van kleding, tassen en borden, maar zeker ook de man die Bakkerij Heerschap 26 jaar geleden heeft binnengehaald als hoofdsponsor, die 26 jaar geleden het scorebord heeft gerealiseerd. Daarnaast ook initiatiefnemer van de Boerenbruiloft die niet meer is weg te denken in Roggel en al meer dan 33 jaar wordt georganiseerd door de SV. Ook het minitoernooi is tijdens zijn voorzitterschap tot stand gekomen en ongetwijfeld zijn er nog meerdere zaken die nog niet genoemd zijn. Ook kennen we met z’n allen de verhalen over het naar Roggel halen van sterspeler Romario in 1989. Een reis naar de ouders van Romario in Brazilië werd er zelfs voor geregeld. En uiteindelijk is het dan zover op zondag 23 April 1989 komt Romario aan in Roggel. Lees maar eens het gehele verslag van deze reis in ons jubileumboek 75 jaar op pagina 148 t/m 153.

In 2001 is Piet afgetreden als voorzitter en benoemd tot ere-voorzitter van SV Roggel. Vanwege zijn enorme staat van dienst voor SV Roggel en de gehele gemeenschap Roggel is hij, tijdens een speciaal voor hem georganiseerde Piet Mooren Bedankt Avond op 27 April 2002, gehuldigd en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, een Koninklijke onderscheiding die hij met trots draagt.

Ik mag wel zeggen dat bijna iedereen binnen de SV Roggel Piet Mooren kent. Hij is elk weekend wel te vinden bij een van de wedstrijden op zaterdag of zondag. Daar zien we hem nog af en toe reageren als de fanatieke voetballer die hij geweest is en als stimulator van zijn kleinkinderen ( de LouwersClan), die met z’n vieren goed vertegenwoordigd zijn binnen de diverse jeugdteams. Maar ook op zondagmorgen bij de lagere teams en op zondagmiddag bij de thuiswedstrijden van Roggel 1 is Piet nog zeer regelmatig te zien en te horen. Daarna nog ff een pilsje vatten en gezellig nakletsen is voor Piet heel belangrijk.

Ook als vrijwilliger is Piet nog steeds actief binnen de commissie die zich bezig houdt met het archief en als technische man bij de sponsorcie en accommodatiecie. Als raadgever, gevraagd en ongevraagd, is Piet nog altijd betrokken. Kortom, een tomeloze inzet gedurende 60 jaar. Te beginnen met een jeugdleiderscursus in Roermond en te eindigen met een enorm verenigingsarchief in woord en beeld. Dat allemaal; “Väör oos voetbalclub, de voetbalclub van Roggel”.

Piet en zeker ook Willy, van harte proficiat mede namens bestuur en leden van SV Roggel met je 60-jarig jubileum en hopelijk nog vele jaren bij onze club, de voetbalclub van Roggel, de club van Zwart en Wit. De versierselen die hierbij horen worden je opgespeld tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari 2018 in de kantine van sportpark De Mössehook.

Bijgaande foto is gemaakt in Mei 2003.

Door Harry Kuijpers en Pieter Alofs wordt de “Maore Baum” gepoot, die Piet kado heeft gekregen van de “Aod Prinse van de Sjansemaekers” bij gelegenheid van de “Piet Mooren” Bedanktjaovendj op 27 April 2002 in de kantine van de Mössehook.

Hub Jansen

Hub Janssen, inmiddels 80 jaar ( zou je niet zeggen), is op latere leeftijd lid geworden van SV Roggel en heeft voornamelijk gevoetbald in de lagere elftallen. De meeste wedstrijden heeft hij met veel plezier gespeeld bij “zijn” veteranen, waarvan hij ook nog een tijdje aanvoerder is geweest.

Maar nu even terug naar het begin; Hub is op 15 jarige leeftijd lid geworden bij DIS in Oirlo, in 1965 ( inmiddels 28 jaar) de overstap gemaakt naar SVVH Heibloem (  in verband met zijn werk bij de Widdonck). In 1977 overschrijving aangevraagd naar SV Roggel om uiteindelijk op 60 jarige leeftijd te stoppen als actief voetballer. Kampioenschappen zijn hem ook ten deel gevallen, zoals met Roggel 4 in de jaren 1978/1979 en 1980/1981, onder leiding van trainer Piet Gijsen. Ook bij de veteranen heeft Hub een kampioenschap mogen vieren en wel in het seizoen 1984/1985.

Veel uitstapjes en feestdagen ( jubileumwedstrijden) zijn er met de veteranen gevierd en Hub heeft zelf ook “in de schijnwerper” gestaan bij zijn 250e wedstrijd op zondag 7 oktober 1990 bij de wedstrijd Roggel 6 ( veteranen) tegen Oda 10. Op héél ludieke wijze werd de jubilaris dan thuis afgehaald en met een speciaal voor hem georganiseerde ceremonie begeleid naar het sportpark, een traditie die anno 2017 nog steeds bestaat. De beide zonen ( Sander en Maurice) van Hub zijn ook actief geweest bij SV Roggel en hebben jarenlang in diverse elftallen gevoetbald.

Ook als vrijwilliger heeft Hub zijn steentje bijgedragen aan het welzijn van SV Roggel en hij doet dit nog steeds met veel plezier. Zo kan ik noteren;

 • Bestuurslid van 1978 tot 1981, met zelfs een lang weekend naar Parijs !!!
 • Lid jubileumcie 50 jarig bestaan in 1981 met de start van het mini-toernooi.
 • Jeugdleider bij meerdere teams, in 1989 kampioen met A-jeugd.
 • Jeugdtrainer kabouters op woensdagmiddag samen met Tinus Seuren.
 • Lid jubileumcie 60 jarig bestaan met opening nieuw sportpark in Mei 1992.
 • Bij activiteiten ( boerenbruiloft en Mini toernooi) als medewerker
 • En sinds 1997 lid van de klussenploeg.

Deze laatste activiteit wordt door Hub nog steeds gedaan met zijn vrienden van de klussenploeg op maandagmiddag. Een hechte groep variërend van 60 tot 89 jaar. Er wordt dan ook veel gelachen en “dieke Kal” verkocht, maar dat hoort erbij.

In 2017 is Hub 40 jaar lid van SV Roggel, vandaar dat we hem gaan onderscheiden met de gouden speld van de SV tijdens de nieuwjaarsreceptie op Vrijdag 5 januari 2018. Mede namens bestuur en leden van SV Roggel van harte proficiat met dit jubileum en we hopen dat je nog vele jaren actief mag deelnemen op de maandagmiddag.

Ton Wilmer

Ton Wilmer ( 66 jaar), inmiddels met pensioen maar gelukkig nog zeer vitaal. Afkomstig van Blerick en de liefde heeft hem naar Roggel gebracht. Heeft alleen bij de veteranen gevoetbald, wat wel zo opmerkelijk is. Daar heeft hij het feesten waarschijnlijk geleerd gezien de vele uitstapjes en jubileumdagen. Ook een kampioenschap heeft Ton meegemaakt in 1985 uit tegen Nunhem. In een zinderende wedstrijd werd daar gewonnen met 1-0. Wat daarna allemaal gebeurd is laat zich niet optekenen, maar waarschijnlijk is het feest doorgegaan tot in de kleine uurtjes.

Dat Ton goed ingeburgerd was in Roggel blijkt ook wel uit het feit dat hij in 1992 als Prins Ton door het leven is gegaan. Inmiddels zijn we aangeland in 1993 en wel op zondag 3 Oktober, de wedstrijd Roggel Veteranen- Boukoul Veteranen, stand 0-2, helaas. Voor Ton een jubileumwedstrijd, zijn 250e. Uiteraard wordt hij door “zijn” veteranen thuis op ludieke wijze afgehaald en is het nog lang onrustig in de kantine van SV Roggel ondanks het verlies. De voetballoopbaan van Ton eindigt in het najaar van 1996.

De meesten van ons kennen Ton als actieve vrijwilliger, die al vele klusjes heeft geklaard voor “zijn” SV. Ik zal proberen een samenvatting te geven van alles wat Ton heeft gedaan en nog doet in de wetenschap dat ik waarschijnlijk niet volledig kan zijn;

 • Jeugdleider ( in de jaren dat Bas actief was bij de jeugd)
 • Jeugdbestuur gedurende een aantal jaren.
 • Jeugdkampen mede-organisator.
 • Kantinedienst op de vrijdagavonden samen met zijn vrouw Ans.
 • Onderhoud gebouw/velden als technische man
 • Bestuurslid van 1991 tot 2000
 • Lid van de sponsorcie, nog steeds
 • Lid van de accommodatie cie
 • Actief tijdens minitoernooi.

Persoonlijk maak ik Ton mee binnen de sponsorcie, waar hij vooral de technische zaken oppakt. Ook doet hij momenteel allerlei klusjes die nodig zijn van reparatie tot renovatie. Als de SV een beroep doet op Ton, staat hij klaar. Een echte clubman.

Mede namens bestuur en leden van SV Roggel van harte proficiat met je 40 jarig jubileum en hopelijk zien we jou nog vele jaren als “manesje van alles” binnen onze club. De gouden speld mag je in ontvangst nemen tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari 2018.

Bart Klompen

Bart (32) woont op de Brugstraat in Roggel en is een zoon van Har en Ineke Klompen. Komt uit een echte voetbalfamilie, ooms Thei, Wiel, Jan en Ger waren ook fanatieke voetballers. En zijn broers Rik en Joop zijn ook actieve voetballers binnen de SV. Bart is werkzaam bij de Combinatie Jeugdzorg in Veldhoven als Pedagogisch medewerker. Hij werkt daar met pubers die het af en toe wat lastig hebben. Als voetballer is Bart iemand die het spelletje vooral leuk vindt, maar ook graag wil winnen. Hij wordt wel getypeerd als een “luie” voetballer met een goede techniek en een fantastisch schot.

Bart is gestart als voetballer nadat hij zijn zwemdiploma heeft gehaald samen met Ruud Geuijen en Hans van Bogget op 7-jarige leeftijd. Destijds op het nieuwe complex, maar ook daarvoor een aantal keren meegetraind in hun achtertuin op het Olympiapark. Kijk maar eens naar de teamfoto’s die hierbij staan afgedrukt. Ontdek de jubilarissen Bart, Hans en Ruud. Hij heeft ongeveer 9 à 10 jaar gespeeld in de jeugd. In de jeugd gestart bij de F3 en getraind door Jan van de Vivo met als leiders Frank Raemakers en Bert van Bogget vervolgens de E2, E1, D1, C1 daarna overstap naar de A1 en het jaar daarna terug naar de B1 toen de A werd opgeheven. Op zeer jonge leeftijd ( 15 jaar) heeft Bart al enkele malen meegespeeld met de senioren en vanaf zijn 16e jaar werd er op zaterdag bij de jeugd en op zondag bij de senioren meegespeeld.

De eerste jaren vooral in Roggel 1 bij Jac Weeres, daarna wisselend tussen Roggel 1 en 2 om uiteindelijk in Roggel 3 terecht te komen. Tot 2 jaar geleden, waarschijnlijk na het spelen van zijn 250e wedstrijd, heeft Bart altijd gevoetbald echter een hardnekkige knieblessure heeft hem 2 jaren aan de kant gehouden. Na een second opinion heeft Bart weer de kicksen aangetrokken en we zien hem nu terug bij Roggel 3 of 4. Als ik Bart vraag naar hoogtepunten in zijn voetbalcarrière benoemt hij de volgende zaken;

 • diverse kampioenschappen met B1, Roggel 1 en een aantal promoties met Roggel 1.
 • Winst op het regioteam in de B1 met maar liefst 5-0.
 • Kampioen met Roggel 2 in 2013 onder leiding van Jan Bertjens.
 • 250e wedstrijd op 22 maart 2015.
 • Aantal keren winnaar van de voetbalquiz samen met Jack van Roij, Hans van Bogget, Hanne Adams, Michiel Rulkens en Rick Geuijen.

Anekdotes zijn er wekelijks, Bart geniet vooral van de kleedkamerverhalen op de zondag waar menig verhaal van de zaterdag wordt verteld of wordt verhelderd aan degene die dit kwijt is van de avond ervoor, maar ook het douchen van Rick Geuijen VOOR de wedstrijd tegen Neerkandia uit was wel een bijzondere, dit om weer enigszins te kunnen functioneren. Verder is Bart een aantal keren jeugdtrainer geweest, maar dit is lastig te combineren met zijn onregelmatige werk. Het meehelpen bij de opbouw van het zon/mini toernooi is voor Bart een jaarlijks terugkerend gegeven.

Tot slot heb ik Bart de vraag gesteld of hij nog een advies heeft aan SV Roggel. Zijn antwoord hierop is; geen specifiek advies, knap hoeveel inzet er is door verschillende mensen die alles in gang houden.

Mede namens bestuur en leden van S.V. Roggel wens ik Bart van harte proficiat met zijn 25-jarig jubileum en we hopen je nog vele jaren als actief voetballer te zien op de velden van SV Roggel. De versierselen die horen bij dit jubileum worden je opgespeld tijdens de nieuwjaarsreceptie op Vrijdag 5 januari aanvang 20.30 uur in de kantine van SV Roggel.

Ruud Geuyen

Ruud, 32 jaar, geboren en getogen in Roggel. Zijn dagelijkse werkzaamheden verricht hij binnen zijn eigen videoproductie-bedrijf onder de naam Frame-Fabriek ( zie sponsorbord langs het hoofdveld). Als voetballer kan Ruud getypeerd worden als een echte linksbuiten, hij kan zelfs op geen enkele andere plaats uit de voeten. Marc Bertjens heeft ooit een mooie uitspraak gedaan over Ruud; Hij is altijd snel, daarom heeft hij een parachute mee tijdens de wedstrijd om niet door de omheining van het complex te rennen.

Voetbal is hem thuis met de paplepel ingegeven door zijn vader Wim, een van onze ere-leden. In zijn eerste jaren op deze aardbol had hij het voetbalcomplex Olympiapark als zijn achtertuin, waardoor de keuze om te gaan voetballen snel was gemaakt. En net als de andere jubilarissen Bart en Hans mocht dat worden opgepakt na het behalen van een zwemdiploma. Toen Ruud uiteindelijk lid werd van SV Roggel op 7-jarige leeftijd op 1 oktober 1992, was ons huidige complex net geopend en vonden de voetbalactiviteiten vanaf dat moment plaats op de Mössehook. De bijgeplaatste teamfoto’s zijn uit de beginjaren van onze 3 jeugdige jubilarissen waar zij allen in hetzelfde team speelden. In de jeugd heeft Ruud net als Bart en Hans vele teams doorlopen om uiteindelijk na ongeveer 12 seizoenen de overstap te maken naar de senioren.

Ruud heeft voornamelijk gespeeld in Roggel 2 en 2 seizoenen in Roggel 1. Momenteel speelt Ruud al weer enkele jaren met veel plezier in Roggel 3, tenminste als zijn blessures hem niet aan de kant houden. Hoogtepunten heeft Ruud ook mogen meemaken tijdens zijn voetbalcarrière. Zo mag ik optekenen;

 • kampioen met de F1 in 1994 onder leiding van Jan Bertjens.
 • kampioen met de B1 in 2002 onder leiding van Wim Geuijen.
 • promotie Roggel 1 in 2008 onder leiding van Pie Schmitz.
 • kampioen Roggel 2 in 2013 onder leiding van Jan Bertjens.

Naast het voetballen is Ruud ook actief als vrijwilliger. Hij is de fotograaf van onze club en heeft inmiddels een rijk foto-archief opgebouwd. Daarnaast verzorgt hij ook de fotografie op onze website en zien we hem terug bij de clubavond van Zwart en Wit.

Tot slot heeft Ruud ook een welgemeend advies aan SV Roggel; begin nooit aan kunstgras. Een uitspraak die hem uit het hart is gegrepen.

Ruud, mede namens bestuur en leden van SV Roggel, wens ik je van harte proficiat en hoop dat je nog vele jaren mag genieten van het voetbalspelletje en hopelijk blijf je daarnaast nog in lengte van jaren verbonden als vrijwilliger aan onze club. De versierselen behorende bij dit jubileum worden je opgespeld tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari aanvang 20.30 uur in de kantine.

Hans van Bogget

Aan de hand van een aantal vragen die ik stel aan de nieuwe generatie jubilarissen, heeft deze jubilaris Hans van Bogget zijn antwoorden aangeleverd in een onvervalst dialect. Daar ik hieraan niets wil wijzigen of toevoegen, worden alle antwoorden van Hans hier afgedrukt.

Wie is Hans van Bogget;
Hans van Bogget 32 jaor. Samen mèt Judith höbbe we 2 wichter, Mies en Jan. Ich wèrk bie Lipro in de montage op lifttechnisch gebied. Verder höb ich nog ‘n eigen montagebedrief,  van Bogget Montage ( sponsor van SV Roggel). Naeve ‘t voetballe en wèrke vinj ich ‘t sjoean om d’r aaf en toe eine te gaon drinke mèt mien kameräöj en aanhang.

Lid op welke leeftijd.
Mèt 7 jaor begónne in de F3 ónger Bert van Bogget en Frank Ramaekers same mèt ónger angere Bart Klompen en Ruud Geuijen.
Daonao via de E2, E3, D3(7tal), D2, D1, C1, B1 en A1 nao de senioren Roggel 1,2, en noe 3.

Hoeveel jaren jeugd. Dink van 1992 tot 2003
In de B1 kampioen 1e klas mèt promotie nao de hoofdklasse ónger Wim Geuyen en Mark Kooiman en jeugdcoördinator Piet Kooiman. Nao de wedstrijd in Moesel kraege we beer en Jaegermeister van sponsor Vossen, ich weit neet zeker of det noe nog moog. Nao ein sjoean toespraak van Piet in de kantien ginge we same mèt de leiding nao Apollo in Helje. Wie det we Wim daags d’r nao voge wie det d’r ‘t dao vónj,  woor ‘t antjwaord: ……Apollo?

Overgang naar senioren;
In mien létste seizoen A1 mèt Bert van Lier bèn ich same mèt Thijs Geenen halverwaege nao de selectie gegaon. Ich bèn ingevalle in Heytse (en door Jac Weeres 1,5 seizoen noeats miër gewisseldj) väör Ruud Houben nao zien knieblessure en direct mèt ‘t 1ste kampioen gewaore in de 5e klas. ‘t Waas al elke zunjig fiëst in det jaor, det waas geweldjig. Dao kwoom nog biej det de zunjig van te väöre allebei ós opa’s gestorve zeen. Zeker opa van Bogget waas eine groeate supporter van ‘t 1ste en haaj zelfs nog gevraogdj wat we dae daag taege Leeuwen gemaaktj haje. Nao de aovendjmisse en begrafenisse vriedes en zaoterdes, woea ut ganse 1e team biej aanwezig waas, waerdje we dus sunjes kampioen taege Häör.
Later onger Pie nao de wintjer nao ‘t 2e  van Thijs Gielen en André Beenders. Waas altied lache allein waerdje we noeats kampioen ondanks ein aantal 2e en 3e plaatse op riej, Cranendonck, Haelen en Naer wore toch meistal get baeter. Ónger Erik Schroyen en Frans Nijssen nog aaf en toe in ‘t 1e gespeeldj mer nao 2 blessures aan de kneen toch vast in ‘t 2e van  Thijs Gielen en later Huub Hendriks terecht gekome. Wie Jan Bertjens trainer waerdje  blaek de mix van jóng men en get ervaring weer succesvol, zeker omdet Jan perfect ein team kèn motivere en biejein kèn haoje, väör de 3e kiër kampioen.
Noe voetbal ich mien 3e seizoen in’t 3e van Geert en Stefan woea ich’t good nao miene zin höb mèt weer eine mix van aafgesjraeve selectievoetballers en jóng men wat mèt voetballe en in de 3e helft toch altied good same bliektj te gaon.

Andere activiteiten/verdiensten binnen SV en adviezen.
Gebouwencomissie släötelbeheer, sjriever boorebroeloft, sponsor. Voetballendj, laot spelers van de A jeugd al vreug mètdoon mèt de seniore, ouch bie 3,4,5,6e zoeadét ze ‘t fysiek baeter aankènne en zich liëre verdedige. Hie höbse väöl profiet van asse nao de selectie geis en de teams höbbe dök man nuedig. Pas ein bietje op mèt de muziekkeuze/volume nao de wedstrijd van ‘t 1e in de kantine. Wae vinje det sjoean mer de get aojer generatie supporters (ouch aod-leiders van ós) is ‘t dao neet altied mèt ins. Ich dingk det wae dökker get same in teamverbandj klusse op mótte gaon knappe zoeadet wae neet altied in dezelfde viever vriewilligers vèsse. Verder väör de SV moge wae ós in de henj klappe mèt dees organisatie. D’r zeen väöl leje die neet weite wieväöl d’r vergaderdj waerdj, bie-einkomste bezocht en oäöverlègk mèt de gemeindje is en d’r waerdj waal dökker geklaagdj mer ich dink es wae voetballers allemaol net zoea hel zoeaje renne väör de SV as de vriewilligers en den zeker beväörbeeldj Johnnie, Harrie en Giel, wae weinig wedstrijde verleze.

Mede namens bestuur en leden wens ik Hans van harte proficiat met zijn 25-jarig jubileum en we hopen jou nog vele jaren te zien als actief voetballer binnen de SV. De versierselen van dit jubileum worden je opgespeld tijdens onze nieuwjaarsreceptie die gehouden wordt op vrijdag 5 januari aanvang 20.30 uur in de kantine.

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin