Home / Evenementen / ‘Heerschap Ontbijt’ groot succes!

‘Heerschap Ontbijt’ groot succes!

Zondag 29 mei kwamen 550 inwoners van Roggel naar het ontbijt dat door Bakkerij Heerschap gratis werd aangeboden. Vanwege haar 50-jarig jubileum worden er door Heerschap het hele jaar  feestelijke activiteiten georganiseerd.  

Het Heerschap Ontbijt vanmorgen was een groot succes! Een grote stroom mensen kwam op de fiets of te voet naar het evenemententerrein voor een heerlijk ontbijt! Zoals een bezoeker vanmorgen zei: “het was een grote gezellige boel! We hebben ontzettend genoten!”

Bakkerij Heerschap bestaat 50 jaar! Sinds 1966 is de naam Heerschap al een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun eerste bakkerij. Inmiddels is het bakkerijtje in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf. Met zoon Stan aan het roer levert Bakkerij Heerschap met liefde voor het ambacht zeven dagen per week aan de winkel in Roggel en aan de eigen zes Jumbo Heerschap supermarkten. Dit jaar gaan ze daarom hun medewerkers én klanten extra in de watten leggen met mooie acties en erg gave evenementen.

De Roggelnaren werden welkom geheten door eigenaar Stan Heerschap. Hij legde uit dat dit ontbijt een ‘dankjewel’ was voor de mensen uit Roggel. “Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat Bakkerij Heerschap nu al vijftig jaar bestaat en nog steeds succesvol is.” Afgelopen zondagmiddag is er in Roggel ook een festival georganiseerd om alle medewerkers van Bakkerij Heerschap en Jumbo Heerschap te verrassen, verwennen en bedanken voor hun steun en inzet de afgelopen jaren.

De komende maanden zullen Roggel en de omliggende dorpen waar Bakkerij Heerschap in de zes eigen Jumbo winkels het brood en banket verzorgt, ervaren dat het een feestelijk jaar is. Zo is er ook een ‘Heel Heerschap bakt’-wedstrijd waarbij Menno de Koning, ‘De Beste thuisbakker van 2014’, jurylid is. “Een feest vier je samen, met alle inwoners, klanten én alle medewerkers, van de bakkerij én van onze Jumbo winkels”, aldus Stan.

Meer informatie? Kijk op de vernieuwde website www.bakkerijheerschap.nl

Klik hier om meer foto’s te bekijken. Met dank aan Kiki Jaspers en Nico Hendriks.

Heerschap_Ontbijt_013 Heerschap_Ontbijt_059 Heerschap_Ontbijt_054 Heerschap_Ontbijt_048 Heerschap_Ontbijt_035  Heerschap_Ontbijt_025 Heerschap_Ontbijt_022 Heerschap_Ontbijt_015
13288502_1042770982482965_1182718543_o

 

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin