Home / Nieuws / Aanmeldingen glasvezel buitengebied komen goed op gang

Aanmeldingen glasvezel buitengebied komen goed op gang

Glasvezel komt steeds dichterbij voor de bewoners in het buitengebied van Noordwest Limburg. De campagne vordert en met nog ruim drie weken te gaan staat de teller op 14%. Alleen als minimaal de helft van de inwoners vóór 11 juni een abonnement heeft afgesloten bij een dienstaanbieder, krijgt de aanleg van glasvezel een GO!

Gedeputeerde Hans Teunissen (D66) sprak zijn zorgen uit over het huidige aantal aanmeldingen. Hans ter Beek, projectleider Glasvezel Buitenaf, benadrukt dat in deze fase van de campagne 14% een prima percentage is. “Ervaring leert dat bewoners eerst de tijd nemen om zich goed te laten informeren over glasvezel en de voordelen daarvan. Dat heeft even tijd nodig. Daarna verdiepen ze zich pas in de abonnementen en providers en sluiten ze ook daadwerkelijk abonnementen af. Op het oog lijkt het dus een wat trage aanloop, maar dit is precies zoals het hoort te gaan.”.

Aanmeldavonden
De ambassadeurs, lokale verkopers, plaatselijke belangen en buurtverenigingen zetten zich vol in om de benodigde 50% deelname te halen. Zij helpen bewoners graag bij het maken van een keuze uit het aanbod van de dienstaanbieders of bieden ondersteuning bij het afsluiten van een abonnement. Er worden veel lokale informatie- en aanmeldavonden georganiseerd waarvoor bewoners worden uitgenodigd. Tijdens deze avonden is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen en het afsluiten van een abonnement. Een overzicht van deze avonden vindt u op www.glasvezelbuitenaf.nl.

Heeft u al een keuze gemaakt, maar nog geen abonnement afgesloten? Wacht niet langer meer en sluit vandaag nog een abonnement af. U heeft nog tot 11 juni de tijd om een abonnement af te sluiten.

U kunt ook online abonnementen vergelijken om te kijken welke het beste bij u past. Dat kan via www.helloworldglasvezel.nl.

Glasvezel in Leudal

Voor de aanschaf van glasvezel in Leudal kunt u terecht bij onze partner Van Rijt Automatisering uit Roggel. De contactgegevens treft u hieronder aan:

E-mail:

glasvezel@vanrijtautomatisering.nl

Telefoonnummer:
0475-763410

Klik hier voor de website! 

 

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin