Home / Nieuws / 250e wedstrijd Rob Maessen

250e wedstrijd Rob Maessen

250e wedstrijd Rob Maessen

Rob heeft na een aantal jaren gestopt te zijn in de jeugd zijn voetbalcarrière weer hervat op 18 jarige leeftijd bij destijds het 4e elftal van Roggel. Het is iedereen onduidelijk op welke positie Rob zijn eerste jaren heeft gevoetbald, hij was er namelijk altijd maar bleef netjes op de achtergrond.

Alle daarop volgende jaren is Rob door destijds ‘succescoach’ Hen Joosten op laatste man positie geplaatst.  Met Rob op de laatste positie heeft Roggel 4, 5 en 6 jarenlang een uiterst stabiele invulling gekregen. Dit mede door zijn instelling: Half werk is geen werk. Hierdoor levert Rob altijd 100% inzet. Het hoogtepunt in Rob zijn voetbalcarrière is wel het kampioenschap in het seizoen 08/09. In dat team was Rob een vaste waarde en dat is waar Rob nog steeds in uitblinkt.

Tijdens wedstrijden gaat Rob geen enkel duel met de tegenstander uit de weg, Het liefst ‘beukt’ hij er hard tegen in. Dat zijn de duels waar hij van houdt. Het liefst ‘pegelt’ Rob een bal van een meter of 30 op goal. Op deze wijze weet hij ieder seizoen wel een goaltje mee te pikken.

Menig voetballer van de B-selectie klaagt met enige regelmaat over een flinke kater die het voetbal in de weg zit. Ondanks dat Rob een biertje niet snel laat staan is hij nooit te betrappen geweest op een kater. Als hij dan toch eens te diep in het glaasje had gekeken, kwam altijd de vaste opmerking: Zit mich maar 90 minuten op de bank. Hellaas Heeft Rob te maken maken met een flinke blessure,

in zijn 249ste scheurde hij zijn achillespees af dit heft Rob doen beluiten om (vooralsnog) te stoppen met voetbal. Maar zoals hij zich kenmerkt, niet zonder een feestje.

Daarom zal hij, ondanks blessure, toch zijn officiële 250ste wedstrijd spelen. Voor de statistieken zal hij alleen de aftrap verzorgen. Ben er dus al vanaf het begin bij, anders missen jullie al na 1 minuut de publiekswissel van Rob.

 

Uitslagen:

Bieslo 1           –           Roggel 1         2-0

Roosteren 2    –           Roggel 2         1-4

Roggel 3         –           Eindse Boys 2 2-2

Leveroy 3        –           Roggel 4         2-3

Grashoek 4     –           Roggel 5         4-0

RKSVO 4        –           Roggel 6         4-1

Roggel ve       –           Boekoel ve     4-2

Roggel vr        –           Laar Vr            1-0

 

Programma:

Donderdag 31 mei

Roggel 6         –           DESM 4          Aanvang 20,00 uur

Zondag 3 juni:

Roggel 1         –           Grashoek 1     Aanvang 14.30 uur

GKC 2             –           Roggel 3         Aanvang 12.00 uur

Roggel 4         –           Merefeldia 6    Aanvang 12.15 uur

Roggel 5         –           RKMSV 5       Aanvang 10.45 uur

Roggel 6         –           Eindse Boys 3Aanvang 10.00 uur

Someren  vr 4-           Roggel vr        Aanvang 12.00 uur

Bekijk ook:

Naoberzorg inloopcafé

Op donderdag 15 november willen we bij het inloop cafe graag een spellen middag houden, ...

Wordpress Content Protection plugin