Home / Nieuws / 25 jaar café Lot in Nunhem

25 jaar café Lot in Nunhem

Café Lot bestaat 25 jaar! Het café gelegen op de Kerkstraat in Nunhem wordt al 25 jaar gerund door Karin Ligthart. Speciaal in het kader van het 25-jarig jubileum vinden er van 21 t/m 23 juli diverse activiteiten plaats.
Op vrijdagavond komt de band Fever of Life wederom naar café Lot. De band komt al ruim 6 jaar met veel plezier en enthousiasme optreden in Nunhem. Al enkele jaren is de kermiswoensdag een superdrukke avond met Fever of Life bij Lot. (Aanvang 21.00 uur)
Op zaterdagavond vindt er een wijnproeverij plaats bij café Lot. Voor de wijnproeverij is aanmelden wel noodzakelijk, de kosten hiervoor bedragen €15,- per persoon. Aanmelden kan telefonisch via: 0475 510 804. Naast een wijnproeverij komt ook zanger Geert Custers uit Buggenum naar Nunhem toe. Geert speelt nummers onder de naam: hits van toen, zoals: Shadows, Eagles, Everly Brothers, Clapton, Dire Straits en nog veel meer. (Aanvang 20.00 uur)

Op zondagmiddag komt de Cocki & The Rebels band naar Lot. Cocki & The Rebels staat voor: muziek voor iedereen uit de jaren 60, 70 en 80. Het is een mix van rock, country, blue grass, pop, rock & roll, folk, schlagers en ook Nederlandse meezingers. In het begin van de avond is er ook nog een kleine barbecue op het terras langs de beek. (Aanvang 16.00 uur)
Café Lot nodigt iedereen van harte uit om oude tijden te herbeleven en herinneringen op te doen over 25 jaar café Lot. Tot 21, 22 of 23 juli op de Kerkstraat 1 in Nunhem.

Bekijk ook:

Leudal Energie: groene stroom van eigen bodem

Leudal Energie: groene stroom van eigen bodem Wat is er nu leuker dan je stroom ...

Wordpress Content Protection plugin