img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-4-2024 15:34

Open dag nieuwbouwproject Tegelarijeveld in Roermond

Roermond - 9 april 2024 - Wonen Zuid bouwt op de hoek van de Schepen van Hertefeltstraat en de Schout Kellenerstraat in Roermond twaalf levensloopbestendige woningen en acht tiny houses. Deze woningen hebben een eigen tuin, maar liggen ook rondom een gezamenlijke groene binnentuin. Alle woningen zijn energiezuinig en gasloos en voorzien van zonnepanelen. Op zaterdag 13 april is er een Open Dag voor belangstellenden.

img

Bijzonderheden 

Alle woningen zijn energiezuinig en gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen. De levensloopbestendige woningen hebben een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping nog twee slaapkamers. De tiny houses beschikken over twee slaapkamers.

Open dag zaterdag 13 april

Binnen enkele maanden is deze nieuwbouw klaar. Daarom organiseert Wonen Zuid op zaterdag 13 april een open dag. Tussen 11.00 en 13.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Samen tuin inrichten

In april en mei worden de woningen via Thuis in Limburg geadverteerd waardoor je op de woningen kunt reageren. Na toewijzing van de woningen worden voor de toekomstige bewoners enkele bijeenkomsten gehouden, waarin zij kennismaken met elkaar en samen bepalen hoe de binnentuin wordt ingericht.

Tegelarijeveld – een wijk in ontwikkeling

De wijk Tegelarijeveld gaat de komende jaren flink op de schop. Wonen Zuid wil woningen die meer geschikt zijn voor alle generaties, rustig gelegen in een groene omgeving met voorzieningen dichtbij.

Wat is er te doen in Midden-Limburg?

Op www.deltalimburg.nl/agenda zijn nog veel meer activiteiten te vinden in onze regio.

090424/HvL

 

Wellicht interessant