img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-3-2024 17:14

Wat kan een garagebox voor jou betekenen?

1 maart 2024 - Tegenwoordig is het huren van een garagebox steeds populairder, zowel onder bedrijven als particulieren. Een garagebox huren particulier en bedrijfsmatig heeft namelijk allerlei voordelen. Wanneer je in de omgeving van Sittard woont, kun je kiezen uit het ruime aanbod van GaragePark. In dit artikel lees je wat een garagebox voor jou zou kunnen betekenen en wat de voordelen ervan zijn.

img

Wat biedt een garagebox voor de particulier?

Te beginnen met wat een garagebox zou kunnen betekenen voor jou als particulier. Heb jij ook te veel spullen in huis, waarvan je een deel tijdelijk niet gebruikt, maar wel wilt houden? Dan biedt een garagebox huren Sittard een uitkomst: je kunt al jouw spullen opslaan in de goed beveiligde garagebox. De boxen zijn namelijk voorzien van 24/7 terrein- en camerabewaking en omringt met hoge hekken. Zo weet je zeker dat jouw spullen goed beveiligd zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je graag met de caravan op vakantie gaat, maar deze liever niet buiten op een opslagplaats laat staan. Ook dan biedt een garagebox een uitkomst: er past makkelijk een caravan in, wat het een goede opslagplaats maakt, ook voor de kampeerspullen. Ook wanneer je graag auto’s opknapt, biedt een garagebox een uitkomst. In sommige gevallen kan de auto nog niet tegen regen, bijvoorbeeld wanneer een groot deel van het plaatwerk vervangen wordt. In dat geval kun je de auto perfect opslaan in een garagebox. Een groot bijkomend voordeel is dat je, dankzij de aanwezigheid van elektra en licht, in de garagebox aan je auto kunt werken. Zo heb je twee vliegen in één klap.

Wat biedt een garagebox voor de ondernemer?

 

Een garagebox heeft niet alleen voordelen voor particulieren; ook voor ondernemers kan het een uitkomst bieden. Wanneer je net je bedrijf gestart bent, heb je natuurlijk geen enorm budget om een pand van te kopen. In dat geval is een garagebox een uitkomst. Waar de huur van een pand tussen de €35 tot €450 per vierkante meter kan kosten, kost een garagebox slechts €10 tot €15 per vierkante meter: een groot verschil! Zo bespaar je dus een hoop geld, wat je kunt investeren in andere belangrijke zaken. Dankzij de beveiliging, welke 24/7 actief is, ben je er ook van verzekerd dat jouw voorraad veilig opgeslagen ligt. Voor ondernemers die (nog) niet zoveel ruimte nodig hebben is dit dus een goede optie. Maak jij al gebruik van een garagebox?

 

Wellicht interessant